Ένα δυνατό κράμα από παλιούς και νέους παράγοντες αποφάσισαν να συνενωθούν με στόχο να οδηγήσουν ακόμα ψηλότερα τους «ασπρόμαυρους», τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Το νέο 15μελες συμβούλιο έχει ως κεφαλή του τον Ηλία Κολοκυθιάρη, ενώ στη θέση του επίτιμου προέδρου έχει τοποθετηθεί κατόπιν ομόφωνης απόφασης ο γνωστός επιχειρηματίας Αντώνης Παπαντωνίου. Επιθυμία του τελευταίου είναι να δώσει μια νέα αίγλη στην ομάδα και να την καθιερώσει ως μια από τις ανταγωνιστικότερες στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.
Πιο συγκεκριμένα το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Ηλίας Κολοκυθιάρης
Α΄Αντιπρόεδρος: Τάτογλου Παναγιώτης
Β’ Αντιπρόεδρος/Υπ. Δημ. Σχέσεων: Τοπαλίδης Δημήτριος
Γ. Γραμματέας: Ζιαβράς Κωνσταντίνος
Ταμίας: Κολοκυθιάρη Χαριτωμένη
Γ. Αρχηγός: Χαραλαμπίδης Χρήστος
Έφ. Ποδοσφαίρου: Γκουμπίλης Μιχαήλ, Πολίτης Δημήτριος
Εφ. Μουσικής: Βαφείδης Ιωάννης
Έφ. Λέσχης: Τράσκας Κωνσταντίνος
Υπ. Θεμάτων Παπαφείου: Σιδηρόπουλος Παναγιώτης
Έφ. Ακαδημιών: Μπέλτσης Στέφανος, Κιοσές Γεώργιος
Μέλη: Αλμπανίδης Κωνσταντίνος, Ασλανίδης Διογένης
Αναπληρωματικά Μέλη: Βλάχος Δημήτριος, Τζικούρας Ιωάννης
Προς τιμήν της συνένωσης των συγκεκριμένων Παπαφιωτών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο επίτιμος πρόεδρος Αντώνης Παπαντωνίου δεξιώθηκε όλα τα μέλη της νέας διοίκησης στον ιδιαίτερα προσεγμένο και όμορφο χώρο που διατηρεί κοντά στη Ραιδεστό. Εκλεκτά κρέατα, άφθονο ποιοτικό κρασί, χορό και πολύ τραγούδι περιελάμβανε το μενού της ημέρας με όλους τους παρευρισκόμενους να περνούν υπέροχα και να συμφωνούν πως αυτό το συμβούλιο θα γράψει ιστορία!
Μελιτέας: Το νέο ΔΣ και το πρόσωπο έκπληξη!
- Τρίτη, 31 Μαΐου 2016
Η απαρχή μιας νέας εποχής φαίνεται να ξημερώνει για τον Μελιτέα καθώς το ιστορικό σωματείο των Παπαφιωτών δημιούργησε ένα καινούριο διοικητικό συμβούλιο το οποίο έχει ξεκινήσει να λειτουργεί και να δρα βάσει της αρχής η ισχύς εν τη ενώσει.
Προσθήκη σχολίου
- Νέα
- Δημοφιλή
- Σχόλια
-
KAI POLH SAS HTAN O TRAINOPOYLOS !…
- takhs kostopoylos
- Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ…
- ΣΤΕΛΙΟΣ
- Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
-
Εχεις προταση παλικαρι μου απο την Αλ…
- Αλ ιτιχαντ
- Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019
-
MONO NIKOS NAKOS PAIXTOURA!!!!!
- WickedRaw_Tv
- Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018
-
Τουλάχιστον όταν γράφετε συνθέσεις μιας ομάδας μάθετε…
- Nikos
- Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018
-
Μαρία σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Έχει…
- erasitexnika
- Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018
-
Το πέναλτι δεν το έχασε ο Λυκιδης…
- Μαρία Λέρα
- Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018
-
Έχει πλέον διορθωθεί. Ευχαριστούμε πολύ για την…
- erasitexnika
- Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018