wrapper

Η συγκρότηση των ομίλων της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2019 - 2020


1ΟΣ  ΟΜΙΛΟΣΑ/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ

ΑΚΑΔ. Ζ. ΖΑΧΟΥ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ

ΔΑΦΝΗ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ

ΔΟΞΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΟΡΦΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ2ΟΣ  ΟΜΙΛΟΣΑ/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Α.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ

Α.Ο. ΘΡΑΚΗΣ

Α.Ο. ΣΟΥΤΕΡΣ

Α.Σ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΥΚΕΩΝ

ΚΑΝΑΡΗΣ

ΚΥΨΕΛΗ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ3ΟΣ  ΟΜΙΛΟΣΑ/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Α.Σ. ΝΕΩΝ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΔΟΞΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ Α.Σ.

ΕΡΜΗΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΜΑΡΑΘΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗ 1926

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ Γ.Σ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Π.Α.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ Α

4ΟΣ  ΟΜΙΛΟΣΑ/Α

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 2015

ΔΟΞΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΝΤΕ ΒΡΥΣΩΝ

Π.Α.Ο. ΚΑΡΤΕΡΩΝ

ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥOτρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος

της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας

της ΕΠΣ Μακεδονίας

της αγωνιστικής περιόδου 2019 - 2020

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας καθορίστηκε ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας της αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020:

Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τριάντα εννέα (39) ομάδες δήλωσαν συμμετοχή στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία οι οποίες χωρίστηκαν σε τέσσερις (4) ομίλους των 9 και των 10 ομάδων.

Όταν ολοκληρωθούν οι διπλοί αγώνες (α’ και β’ γύρος) σε κάθε όμιλο και σε περίπτωση ισοβαθμίας ομάδων (του ιδίου ομίλου),  προκειμένου για θέσεις που δίνουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των επόμενων φάσεων (διεκδίκησης προβιβασμού), κατά τα κατωτέρω, ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.

Οι πρωταθλήτριες και οι δευτεραθλήτριες ομάδες σ’ όλους τους ομίλους (1ος, 2ος , 3ος και 4ος) ανέρχονται απευθείας στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και στους τέσσερις ομίλους (1ος, 2ος, 3ος, 4ος) ακολουθούν οι αγώνες playoffς για την ανάδειξη των ομάδων που θα προβιβαστούν στην ανώτερη κατηγορία.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 3η, την 4η, την 5η και την 6η θέση σ’ όλους τους ομίλους θα αγωνιστούν στα play offs κάθε ομίλου.

Οι παραπάνω ομάδες θα συγκροτήσουν ένα νέο όμιλο των τεσσάρων ομάδων, οι οποίες θ’ αγωνιστούν μεταξύ τους σ’ ένα μίνι πρωτάθλημα των τριών αγωνιστικών και με  bonus βαθμών, σύμφωνα με τη θέση που θα καταλάβουν στο βαθμολογικό πίνακα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα η ομάδα που θα καταλάβει την τρίτη θέση θα έχει τον κλειδάριθμο Νο 1 και θα ξεκινήσει με τρεις (3) βαθμούς, η ομάδα που θα καταλάβει την τέταρτη θέση θα έχει τον κλειδάριθμο Νο 2 και θα ξεκινήσει με δύο (2) βαθμούς, η ομάδα που θα καταλάβει την πέμπτη θέση θα έχει τον κλειδάριθμο Νο 3 και θα ξεκινήσει με ένα (1) βαθμό και η ομάδα που θα καταλάβει την έκτη θέση θα έχει τον κλειδάριθμο Νο 4 και θα ξεκινήσει και αυτή με ένα (1) βαθμό.

Η σειρά των αγώνων θα διεξαχθούν με τον παρακάτω κλειδάριθμο: 1η αγωνιστική: 1 Χ 3, 2 Χ 4, 2η αγωνιστική: 1 Χ 4, 2 Χ 3 και 3η αγωνιστική: 1 Χ 2, 3 Χ 4.

Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω αγώνων, αν υπάρξει ισοβαθμία μεταξύ των ομάδων ισχύουν όσα προβλέπονται στο άρθρο 20 του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Σε περίπτωση που χρειαστεί να διεξαχθεί αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο, τότε αυτό θα επιλεγεί σύμφωνα με την απόλυτη κρίση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων.

Η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση σ’ όλους τους ομίλους, μετά την ολοκλήρωση των τριών αγωνιστικών, θα αναδειχθεί τριταθλήτρια του ομίλου και θα ανέλθει στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την αγων. περίοδο 2020 – 2021.

Έτσι, συνολικά, στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2020-2021, θα ανέλθουν δώδεκα (12) ομάδες ήτοι απευθείας οι τέσσερις (4) πρωταθλήτριες και οι τέσσερις (4) δευτεραθλήτριες κάθε ομίλου και ακόμη τέσσερις (4) τριταθλήτριες (μία από κάθε όμιλο) με τη διαδικασία των play-offs.

Η κλήρωση των αγώνων

της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας

της αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020

τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17.00

στα γραφεία της ΕΠΣΜ

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020 στα γραφεία της Ενωσης (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος).

Επίσης, θα διενεργηθεί κλήρωση για την εκλογή του 4ου εκπροσώπου σωματείου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θα συμμετέχει στην Επιτροπή ελέγχου υλοποίησης του  προγράμματος αρωγής και βοήθειας ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα ανδρικά πρωταθλήματα αρμοδιότητάς της ΕΠΣΜ και κάλυψης εξόδων για χειρουργικές επεμβάσεις κατά την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Ταυτόχρονα με κλήρωση θα αναδειχτούν τέσσερις (4) τυχερές ομάδες (μία από κάθε όμιλο) οι οποίες θα κερδίσουν αθλητικό υλικό, προσφορά της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα αρχίσει το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Οκτωβρίου 2019.

Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων να παρευρεθούν στην κλήρωση.


Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα