wrapper

Σε μια ζεστή και "οικογενειακή" ατμόσφαιρα, πολύ οικεία για όλους τους παρευρισκόμενους, σε γνωστό μαγαζί της δυτικής Θεσσαλονίκης, η σχολή τερματοφυλάκων "Pro Goalkeeper Academy" με επικεφαλής τον Πασχάλη Παυλίδη έκοψε την πίτα της.

Οι συνεργάτες της σχολής με τους προπονητές-φίλους του κ. Παυλίδη, καθώς και όλα τα ενεργά μέλη αυτής μετά των κηδεμόνων τους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να περάσουν όμορφα και χαλαρά το βράδυ τους.

Τον πρώτο χαιρετισμό προς τον κόσμο έκανε ο Στάθης Γεωργιάδης (δημοσιογράφος), ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά τόνισε: "Γνώρισα από το ξεκίνημα της προσπάθειας του τον Πασχάλη και πιστεύω πολύ στις ικανότητες του. Είμαι πεπεισμένος ότι τα επόμενα χρόνια θα αναδείξει τερματοφύλακες που θα αγωνίζονται στις επαγγελματικές κατηγορίες, κάτι στο οποίο τον βοηθούν και οι άξιοι συνεργάτες του".

Έπειτα το λόγο πήρε ο υπεύθυνος της "Pro Goalkeeper Academy", Πασχάλης Παυλίδης, ο οποίος τόνισε, με την ιδιοσυγκρασία και το ήθος που τον διακρίνει, τα εξής: "Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε σήμερα (σ.σ. χθες) εδώ για να κόψουμε μαζί, ως μια μεγάλη αθλητική οικογένεια την πίτα μας. Επίσης, ευχαριστώ τα παιδιά για την υπομονή τους, αλλά ότι κι αν πράττουμε γίνεται με αποκλειστικό σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη τους. Η σχολή μας θα συνεχίσει και φέτος να κάνει πράξη αυτό αυτό που έχει υποσχεθεί από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της, δηλαδή ότι κάθε χρόνο θα γίνεται και καλύτερη, κυνηγώντας το βέλτιστο αποτέλεσμα".

Στη συνέχεια, μίλησε στους παρευρισκόμενους ένας εκ των συνεργατών-προπονητών της σχολής, ο πολύπειρος τερματοφύλακας του Καμπανιακού Φώτης Κηπουρός, αναφέροντας τα εξής: "Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι μέλος αυτής της ακαδημίας, ξεκινώντας παράλληλα και την προπονητική μου καριέρα. Σκοπός και μέλημα μας είναι η ανάδειξη όσων περισσότερων παιδιών, γι' αυτό και εύχομαι σε όλους μας τους τερματοφύλακες να έχουν υγεία και τύχη".

Ακολούθως, ο κ. Παυλίδης έκοψε την πίτα, η οποία περιελάμβανε δύο φλουριά που ισοδυναμούσαν με ισάριθμα γάντια γνωστής εταιρίας. Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Νιάνιος (προς τιμήν του χάρισε το δώρο σε άλλον τερματοφύλακα που αναδείχθηκε μέσω κλήρωσης και ήταν ο Χρήστος Χρυσανίδης) και ο Μάκης Καραβελίδης.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, που περιελάμβανε και πλούσιο μπουφέ για όλους, έδωσαν το παρών τους οι κ.κ. Στέφανος Δημητριάδης (πρώην προπονητής Ολυμπιακού Κυμίνων), Γιώργος Δημητριάδης (υπεύθυνος ακαδημίας Αναγέννησης Χαλκηδόνας), Ηλίας Κουκουτσέλος (αναπληρωτής πρόεδρος Ιάσονα Αυγής), Γιώργος Ταλιχμανίδης (προπονητής Παύλου Μελά), Φώτης Γουνιώτης (προπονητής Άρη Καβαλαρίου), Παναγιώτης Γεωργιάδης (παράγοντας Μακεδονικού Ασκού), Γιώργος Κεφαλάς (προπονητής ΠΟ Τρίγλιας), Μάκης Αναστασόπουλος (πρώην παράγοντας Εθνικού Μαλγάρων) και ο Δημήτρης Ρίζος (πρώην επαγγελματίας τερματοφύλακας και νυν αντιπρόσωπος εταιρίας αθλητικών ειδών), ο οποίος έκανε δώρο ακόμα ένα ζευγάρι γάντια και κατόπιν κλήρωσης την τύχη με το μέρος του είχε ο Φώτης Αλέξάκης.

Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι πορτιέρο της σχολής Κώστας Καλαμπόκας (Σάντος), Ιπποκράτης Ρομελιώτης (Ιάσων Αυγής), Κώστας Αναστασόπουλος (Μακεδονικός Ασκού), Χρήστος Σαμουργκανίδης (Μαγνησιακός), Γιάννης Χατζάρης (Ομόνοια Σταυρούπολης), Aldi Preci (Ελπίδες Χαλάστρας), Στέλιος Καλπακίδης (ΑΕ Νέων Σίνδου), Δημήτρης Χομσίογλου (Γ.Σ. Ηλιούπολη), Αλέξανδρος Ζωσιμίδης (ΑΜΣ Νικόπολη), Χρήστος Χρυσανίδης (ΑΜΣ Νικόπολη), Βασίλης Λαμπρόπουλος (Αστέρας Αμπελοκήπων), Χρήστος Πεχλιβανίδης (ΑΕ Νέων Σίνδου), Δημήτρης Αβραμίδης (ΑΕ Νέων Σίνδου), Δημήτρης Βλάχος (Κεραυνός Αγίου Παύλου), Κυριάκος Βλάχος (Κεραυνός Αγίου Παύλου), Χρήστος Λουτζούδης (Κεραυνός Αγίου Παύλου), Τάσος Κουγιουμτζίδης (Σάντος), Δημήτρης Νιάνιος (Ηρακλής Αμπελοκήπων), Γιώργος Κόλιας (Εθνικός Πυλαίας), Λευτέρης Αλεξάκης (Γ.Σ. Ηλιούπολη), Φώτης Αλεξάκης (Γ.Σ. Ηλιούπολη), Παναγιώτης Χριστοφύλης (Σάντος), Ιάσονας Βουλγαράκης (Σάντος), Δημοσθένης Λεμονάκης (Σάντος) και Μάκης Καραβελίδης (ΠΟ Τρίγλιας).

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα