wrapper

Τα όσα έγραψε ο συντάκτης μας, Ηλίας Μυλωνάς για την ομάδα της Επανομής στο άρθρο του «Ψευτοτσαμπουκάδες, απειλές και… Αναγέννηση Επανομής!» φαίνεται ότι ενόχλησαν υπέρ του δέοντος κάποιους από τον εν λόγω σύλλογο.

Σε κανέναν δεν αρέσει να του υπενθυμίζουν τα λάθη του ή να του υποδεικνύουν τα σφάλματά του, ωστόσο δουλειά του δημοσιογράφου είναι να γράφει αλήθειες, ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε κόστος.

Για να μην σας κουράζουμε άλλο, λίγες μόνο ώρες μετά την δημοσίευση του άρθρου, με τον Ηλία επικοινώνησε μέσω Facebook ο Κώστας Χαρδαλιάς της Αναγέννησης, ο οποίος όχι μόνο ήταν προσβλητικός απέναντί του, αλλά έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει ότι στο εξής «θα πρέπει να φοβάται και τη σκιά του». Μάλιστα, λίγο πριν πραγματοποιηθεί η ανωτέρω συνομιλία, ο κ. Χαρδαλιάς τηλεφώνησε στον επίσης συντάκτη μας Ιορδάνη Κεστελίδη για να εκφράσει τα παράπονά του, λέγοντας χαρακτηριστικά «Τώρα τι θέλει (ο συνεργάτης σου); Να τον πλακώσουμε στο ξύλο;».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο με το συγκεκριμένο σωματείο, καθώς στο παρελθόν είχαμε κάτι ανάλογο, πάλι με αφορμή άρθρο του Ηλία με τον τίτλο «Ηθελέστα και παθέστα». Μάλιστα πρωταγωνιστής των απειλών τότε υπήρξε ο πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Τσιότσιος.

Τότε δεν είχαμε δώσει σημασία, αφήνοντας το περιστατικό να περάσει στο «ντούκου», αλλά πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και επειδή κανένας δεν μπορεί να περιορίζει την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, σας παραθέτουμε σε screenshot το συγκεκριμένο απόσπασμα από το διάλογο του κ. Χαρδαλιά με τον συντάκτη μας (πρώτη φωτογραφία).

Σα να μην έφτανε αυτό, ο κ. Τσιότσιος σε δημόσια ανάρτηση στο προφίλ του συζητούσε με τον κουμπάρο του «να βρούνε παρέα» τον Ηλία, μια ανάρτηση φυσικά που ο ίδιος απέσυρε μετά από μερικές ώρες, αλλά δεν θα μπορούσε να μας διαφύγει (δεύτερη φωτογραφία).

Ακόμα, ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, κ. Τζέκος Γιώργος δεν θα μπορούσε να μη λάβει μέρος στο πανηγύρι, στέλνοντας e-mail με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο της «πέτρας του σκανδάλου».

Δεν φτάνει δηλαδή που μια ολόκληρη διοίκηση αντί να σιωπήσει -από την στιγμή που δεν έχει δίκιο- βγάζει και γλώσσα, οι άνθρωποι δεν ήταν σε θέση τουλάχιστον να συνεννοηθούν μεταξύ τους για να απαντήσουν από κοινού. Αυτό φανερώνει αφενός τρικυμία εν κρανίω και αφετέρου διοικητικό και επικοινωνιακό σκορποχώρι.

Εννοείται ότι το συγκεκριμένο υλικό, όπως και όλες οι λεπτομέρειες για τα ανωτέρω περιστατικά κοινοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί στην αδερφή του κ. Τσιότσιου, Ντίνα, η οποία μετά την ανάρτηση της δημοσίευσης εκφράστηκε ως γνήσιος νταλικέρης δημόσια (στα σχόλια του Facebook), αναγκάζοντάς μας να την διαγράψουμε και να την μπλοκάρουμε από το Facebook page μας.

Θεωρούμε περιττό να κλείσουμε το συγκεκριμένο άρθρο με τετριμμένες ατάκες του τύπου «Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε;» και «Ντροπή να συμβαίνουν τέτοια εν έτει 2017» και δεν θα το πράξουμε, αφήνοντας όπως πάντα τον κόσμο να κρίνει τα τεκταινόμενα.

Τέλος -και για του λόγου το αληθές- τόσο ο Ιορδάνης Κεστελίδης, όσο και ο Ηλίας Μυλωνάς έχουν διευκρινίσει στις Αρχές ότι είναι διατεθειμένοι να γίνει άρση του απορρήτου στα κινητά τους τηλέφωνα σε περίπτωση που οι προαναφερθέντες διάλογοι χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν ως πειστήρια στην αίθουσα κάποιου δικαστηρίου.

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα