wrapper

Αναστάτωση έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα στον Θρίαμβο Ταγαράδων, καθώς κάποιοι έχουν αναρτήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ορισμένα διόλου κολακευτικά σχόλια για την νυν διοίκηση, λίγες μάλιστα μόνο μέρες πριν την ετήσια γενική συνέλευση και τις εκλογές του σωματείου την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου στις 19:00 στο πολιτιστικό κέντρο των Ταγαράδων.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου επιθυμώντας να απαντήσουν σε αυτά τα σχόλια έφτιαξαν μια μακροσκελή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

"1. Η διοίκηση του συλλόγου ασκεί νομίμως τα καθήκοντα της και υπόκειται σε έλεγχο από την αιρετή εξελεγκτική επιτροπή και φυσικά από τις γενικές συνελεύσεις των μελών μας. Κάθε κριτική μπορεί να γίνεται δεκτή όταν γίνεται με κόσμιο τρόπο. Η δημοσίευση λοιπόν κακόβουλων σχολίων έναντι της διοίκησης τα οποία εν τέλει δεν είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

2. Η παρούσα διοίκηση έχει προσπαθήσει αυτά τα δύο χρόνια μέσα στην δύσκολη για την πατρίδα συγκυρία να κρατήσει όρθια την ομάδα. Αποπλήρωσε φορολογικό πρόστιμο ύψους περίπου 2.500 χιλιάδων ευρώ το οποίο καταλογίστηκε στο σύλλογο από αμέλεια υποβολής φορολογικών στοιχείων στην αρμόδια ΔΟΥ με αποκλειστική ευθύνη του πρώην προέδρου του συλλόγου.  Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα επιτέλους ο σύλλογος να λειτουργεί έχοντας φορολογική ενημερότητα, να έχει έτσι την δυνατότητα να διοργανώνει νόμιμα εκδηλώσεις με κορυφαία αυτήν της πανηγύρεως της εκκλησίας μας. 

3. Η διοίκηση έδωσε μεγάλη προσοχή στις εγκαταστάσεις μας. Χάρη στις προσπάθειες μας και την πολύτιμη βοήθεια του φροντιστή μας το γήπεδο με το φυσικό χλοοτάπητα βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση των τελευταίων χρόνων. Η ολοκλήρωση του καινούριου κλειστού προπονητικού που θα αποτελέσει το νέο σπίτι για τους αθλητές του Θριάμβου είναι μια δικαίωση τόσο για εμάς όσο και για το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας που απαιτούσε την κατασκευή του εδώ και χρόνια. 

4. Στο επίπεδο των ακαδημιών ποδοσφαίρου, η διοίκηση μας συνεργάστηκε με καταξιωμένους και έμπειρους προπονητές που κέρδισαν την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό όλων μας. Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια οι προπονητές των ακαδημιών μας αποζημιώθηκαν στην ώρα τους παρά το γεγονός ότι συγκεκριμένη μερίδα γονέων που λειτουργούν ως αυτόκλητοι εισαγγελείς, ακόμα και σήμερα που έχει λήξει η αγωνιστική περίοδος δεν έχει ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις έναντι της ομάδας.

Συνοψίζοντας λοιπόν πιστεύουμε, πως σχόλια επιπέδου πεζοδρομίου που προσβάλλουν τόσο την ηθική μας υπόσταση και την αγάπη που έχουμε για τα παιδιά όσο και την προσφορά μας στο σύλλογο δεν μας αφορούν.

Ζητούμε την άμεση απόσυρση τους από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει επιφυλασσόμαστε να χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας ενώπιον της δικαιοσύνης για να προστατέψουμε την τιμή και την υπόληψη μας".  

 

 

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα