wrapper

Ο ηγέτης και επικεφαλής της επιτυχημένης προσπάθεις των τελευταίων δύο ετών της Αναγέννησης Αγίου Ιωάννη, Γιάννης Κοκκινίδης, έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, παραθέτοντας μια χορταστική συνέντευξη στο erasitexnika.gr.

-¨Πως αισθάνεσαι που διοικείς μια από τις πλέον επιτυχημένες ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης μιας που σε δύο έτη κατάφερε να προβιβαστεί ισάριθμες φορές;

- "Πριν από δύο χρόνια υλοποιήσαμε το μεγαλύτερο όνειρο να φτιάξουμε μια ακαδημία πρότυπο και μια πρώτη ομάδα που θα παραμιλάει όλη η ΕλλΆδα για το ήθος της και αυτά που βγάζει μέσα στο γήπεδο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κατάφερα να υλοποιήσω τον πρώτο μου στόχο παρέα με τους στενούς μου συνεργάτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που διοικώ μια τέτοια επιτυχημένη προσπάθεια, μια ομάδα που ξεκίνησε από τη Γ΄ερασιτεχνική χωρίς κανένα δελτίο, σιγά σιγά μαζέψαμε τα πρώτα δελτία και φτιάξαμε μια ομάδα η οποία κάνει τη διαφορά εντός και εκτός γηπέδου και έτσι πήραμε το πρωτάθλημα. Τον δεύτερο χρόνο παλέψαμε σκληρά, δουλέψαμε αρκετά στην πρωτόγνωρη Β' ερασιτεχνική για εμάς, για την ακαδημία και την πρώτη μας ομάδα. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι ο στόχος ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. Βάλαμε ένα στόχο όλη η διοίκηση και ο προπονητής το ίδιο και τα παιδιά και κατα΄φεραμε στο τέλος με πολύ σκληρή δουλειά και με την καλύτερη επίθεση να προβιβαστούμε στην ανώτερη κατηγορία, στην Α' ερασιτεχνική. Δύο χρόνια τα οποία περάσανε μαγικά και είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε για το καλύτερο". 

-Με την ειλικρίνεια που σε διακρίνει περίμενες ότι η ομάδα θα είχε φτάσει σε ένα τόσο μεγάλο κατόρθωμα?

- "Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε όλο αυτό το όνειρο είχαμε σαν στόχο να φτάσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα μπορούμε και ιδιαίτερα με παιδιά από την ακαδημία μας. Να δώσουμε πολύ χρόνι στα παιδιά πριν φτάσουν στις ανώτερες κατηγορίες. Ο στόχος μας επετεύχθη, το κατόρθωμα μπορεί να ήταν μεγάλο αλλά χωρίς τα παιδιά, χωρίς το κλίμα που επικρατούσε, τον προπονητή που ήταν δίπλα μας σε όλα, χωρίς τον κόσμο μας, χωρίς τη διοίκηση που στήριξε όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως δεν θα είχαμε καταφέρει αυτό το κατόρθωμα. Αυτό το χρωστάω στα παιδιά και ναι θεωρώ ότι περιμέναμε κάτι τέτοιο, να φτάσουμε ως το τέλος δηλαδή και να μπούμε στα πλέι-οφ. Ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρος από την αρχή να μπούμε στα πλέι-οφ και από εκεί και πέρα κυνηγούσαμε την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία την Α΄ ερασιτεχνική. Άλλωστε γιατί όχι αφού και η ποιότητα μας εκτός γηπέδου, αλλά και εντός γηπέδου έδειχνε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήταν ο αρχικός μας στόχος και τον υλοποιήσαμε".

- Οι χαμηλές κατηγορίες της Ένωσης έχουν τις δυσκολίες τους, ωστόσο όταν θα συμμετέχει η Αναγέννηση σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Α’ ερασιτεχνικής τα πράγματα γίνονται ασφαλώς πιο απαιτητικά. Ποιες είναι οι κινήσεις που θα κάνετε ώστε να ανταπεξέλθει σε αυτήν;

- "Η Γ' κατηγορία είχε τις δυσκολίες της γιατί ήταν η πρώτη μας χρονιά και έπρεπε να δούμε τι γίνεται να φτιάξουμε τα πράγματα οιύτως ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε μια πρώτη σεζόν μαζί με μια πρώτη επιτυχημένη χρονιά στην ακαδημία. Η ομάδα μας φτιάχτηκε το 2018 οπότε σίγουρα ήταν δύσκολο να προσαρμοστούμε στις συνθήκες, τις πλέον ερασιτεχνικές ζώντας εγώ το ποδόσφαιρο επαγγελματικά σε ανώτερες κατηγορίες και σε ερασιτεχνικές κατηγορίες πολύ διαφορετικά από αυτό που υπάρχει σήμερα. Παρ' όλα αυτά και η Β΄ερασιτεχζνική ήταν δύσκολη θα έλεγα και ποιοτικά και όχι μόνο. Σίγουρα, καταφέραμε το στόχο μας και πάμε στην Α΄ερασιτεχνική όπου όντως τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απαιτητικά και θεωρώ ότι δεν έχει καμιά σχέση το επίπεδο με τις υπόλοιπες κατηγορίες. Ωστόσο, οι κινήσεις που κάναμε ήταν αρκετές, βελτιώσαμε κάποια πράγματα, όλα τα παράγματα εξωαγωνιστικά θα συνεχίσουνε να είναι τα ίδια και εσωαγωνιστικά, άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Δηλαδή διοικητικά, προπονητικά και σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε αρκετές κινήσεις που θα τις δείτε στην πορεία, σιγά-σιγά και δεν θέλω να πούμε πολλά από τώρα. Ο καθρέφτης για μας είναι το γήπεδο και μέσα σε αυτόπ θα δείξουμε ότι αξίζουμε ο καθένας μας και εμείς από το κομμάτι της διοίκησης και οι παίκτες μέσα στο γήπεδο στο αγωνιστικό κομμάτι".

- Υπάρχει τελικά η μυστική συνταγή της επιτυχίας και αν ναι ποια είναι αυτή;

- "Ναι, σαφώς σε κάθε προσπάθεια και σε κάθε επιτυχία υπάρχει η μυστική συνταγή. Η δική μας συνταγή ήταν από την αρχή και παραμένει η ίδια, δίνουμε μεγάλο βάρος στο κλίμα που έχει η ομάδα. Η ομάδα λοιπόν έχει ένα φανταστικό κλίμα που θα ζήλευαν ομάδες από όλη την Ελλάδα και ανώτερες κατηγορίες, υπάρχει ένα κλίμα ανάμεσα στους παίκτες, τη διοίκηση και τον προπονητή που κάνει τη διαφορά γενικώς. Θεωρώ ότι η μυστική μας συνταγή είναι αυτή, ότι μπορούμε να λέμε ξακάθαρα ο ένας τα προβλήματα του στον άλλον και να λύνονται επιτόπου χωρίς να μεγαλώνουν".

- Ποια ήταν και είναι τα στηρίγματα του σε αυτή την βραχυπρόθεσμη, πλην όμως ιδιαίτερα επιτυχημένη, ενασχόληση σου με τη διοίκηση ενός αντρικού τμήματος;

- "Το μεγαλύτερο μου στήριγμα σε όλη αυτή την επιτυχημένη προσπάθεια είναι ότι το 2018 πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα σηκώσαμε στα χέρια και έναν πρώτο φίλαθλο που έχει η United και η πρώτη μας ομάδα, ο οποίος ήταν ο γιος μου, που γεννήθηκε το 2018 όταν φτιάχτηκε αυτή η ομάδα και το πιο βασικό μου στήριγμα ήταν αυτός, από το πρώτο λεπτό που δημιουργήθηκε η ακαδημία της United και η πρώτη ομάδα. Επίσης τα άτομα που στήριξαν όλη αυτή την κατάσταση ήταν η οικογένεια μου που από την πρώτη στιγμή που με στήριξε πολύ διότι στερήθηκε πολλά πράγματα γι΄αυτήν. Θεωρώ ότι χωρίος αυτούς δεν θα ήμουν κι εγώ τόσσο καλός με τους υπόλοιπους. Επίσης, ήταν η διοίκηση που ήταν κοντά μου και τρέχαμε αυτήν την κατάσταση για να φτάσουμε στο τέλος επιτυχημένα. Ο προπονητής ο οποίος μας στήριξε από το πρώτο λεπτό και πήρε την κατάσταση στα χέρια του και αγωνιστικά και πήρε τα παιδιά όποια στιγμή χρειάστηκε να είναι ενωμένα και οι ποδοσφαιριστές που ήταν ο καθένας ξεχωριστά ένα διαμάντι σε όλη αυτήν την επιτυχημένη προσπάθεια. Τέλος, από τα μεγαλύτερα στηρίγματα μας ήταν ο κόσμος μας και τα παιδιά της ίδιας της ακαδημίας μας, που σπανίως βλέπεις παιδιά από 4 έως 16 ετών να στηρίζουν όλη την κατάσταση της πρώτης ομάδας ενεργά φωνάζοντας στο γήπεδο χειροκροτώντας τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, αλλά και οι γονείς που ως επί τω πλείστο εντός και εκτός γηπέδου ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαζόταν. Είμαστε πραγματικά μια ομάδα οικογένεια στην Καλαμαριά και είμαι πολύ περήφανος για όλον τον κόσμο της Καλαμαριάς που καταφέραμε εμείς να φτιάξουμε αυτό το επίπεδο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο".

- Πως μπορεί και πρέπει να βοηθάει μια διοίκηση τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία? Ποια είναι η κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει να περάσει ούτως ώστε όλοι να έχουν το ρόλο τους και να δουλεύουν απρόσκοπτα για το καλό του συλλόγου;

- "Έχουμε μια διαφορετική νοοτροπία όσον αφορά το κομμάτι της διοίκησης. Το πιο σημαντικό από όλα κατά την άποψη μου που αποτέλεσε και την επιτυχημένη συνταγή είναι ότι ήμασταν δίπλα τους σε ότι κι αν χρειάστηκαν. Πρώτα απ' όλα έξωαγωνιστικά με ότι συναπάγεται αυτό, αλλά και εντός γηπέδου επίσης αντίστοιχα. Έτσι λοιπόν κι εμείς στηρίζουμε αυτήν την προσπάθεια με οτιδήποτε χρειαστεί ο κάθε ποδοσφαιριστής εντός και εκτός γηπέδου, παλεύουμε να μην τους λείψει τίποτα, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο και αυτά δεν είναι πράγματα που έχουην να κάνουν με το παλιό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στο να πάρεις δηλαδή 1 ευρώ, δέκα ευρώ, κρατάμε όλο το κλίμα ζεστό, τα παιδιά ενωμένα μεταξύ τους κάνοντας εκδρομές όλοι μάζι όπως πήγαμε πέρσι να παίξουμε με την ΠΑΕ Ξάνθη και κάνουμε μέσα στη χρονιά σίγουρα 3-4 τραπέζια φαγητού σε κάποιο εστιατόριο, μια ταβέρνα, μια κάποιο ποτό και με άλλα διαφορετικά πράγματα. Από εκεί και πέρα βέβαια δεν σημαίνει ότι εντός γηπέδου δεν τους στηρίζουμε, θα πρέπει να μπουν και να βγούν ασφαλή από το γήπεδο, είτε εντός είτε εκτός έδρας και φυσικά όλα όσα θα πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής, τα ρούχα τους, οι φόρμες τους, τα νερά τους κι όλα αυτά που έχουμε στους αγώνες. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την τεχνική ηγεσία, οποίος βάζει κάτω πολλούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες προπονητές".

- Υπήρξαν κρούσεις από σωματεία υψηλότερων κατηγοριών για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σου και αν ναι για ποιους;

- "Σαφώς και αυτή είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία και για τον προπονητή μας και για τους ποδοσφαιριστές. Νομίζω ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές μας είχαν κρούσεις από σωματεία που παίζουν σε υψηλότερες κατηγορίες. Βέβαια είμαστε πολύ περήφανοι και θα κάνουμε πολλά για να τους ευχαριστήσουμε που προτίμησαν την ομάδα μας γιατί γνωρίζουν ότι είμαστε συνεπείς σε όλα και αληθινοί σε όσα τους λέμε ξεκάθαρα από την αρχή. Αυτή είναι η διαφορά μας με κάποιες ομάδες, αλλά επιτρέψτε μου να μην πω ποιοι είναι".

-  Ποια είναι τα βραχυπρόθεσμα ή μακροχρόνια σχέδια σου για την Αναγέννηση;

- "Εμείς κάνουμε όνειρα και περιμένουμε να τα υλοποιήσουμε έχοντας τον Θεό δίπλα μας. Ελπίζουμε ότι για μια ακόμα χρονιά θα είναι δίπλα μας και αρωγός στην προσπάθεια μας. Θέλουμε να έχουμε πρώτα απ' όλα την υγεία μας όλοι διότι υπάρχουν δύσκολες μέρες αυτήν την περίοδο. Τα σχέδια μας μπήκαν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η ομάδα ήταν ξεκάθαρα να μπούμε στα πλέι-οφ, έχουμε το κεφάλι χαμηλά, δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε μέσα στο γήπεδο. Θα κυνηγήσουμε και φέτος τα πλέι-οφ και θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά και γιατί όχι να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον καλύτερο στόχο. Κάθε χρονιά για μας είναι διαφορετική, έχουμε βάλει ένα στόχο από την πρώτη μέρα δημιουργίας της ομάδας και σιγά σιγά βάζουμε τις βάσεις για να πετύχουμε εκείνο το στόχο. Κάθε χρονιά υπάρχουν και κάποια σκαλοπάτια στους στόχους. Προς το παρόν δόξα τον Θεό με μεγάλη μου χαρά μπορώ να πω ότι έχουμε πετύχει όλους τους στόχους μας και φέτος θα γίνει το ίδιο έχουμε βάλει στόχο να μπούμε στα πλέι-οφ, αλλά εκτός από αυτό να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό το άψογο κλίμα που επικρατεί σε όλη την ομάδα και να μπορέσουμε να κάνουμε την ακαδημία και την πρώτη ομάδα πρότυπο για όλη την Καλαμαριά πρώτα, για όλη την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα". 

-  Την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα δούμε στο χορτάρι να αγωνίζονται και παιδιά από την ακαδημία της United;

- "Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο διότι υπάρχει ήδη ένα παιδιά που έχει παίξει και μάλιστα βασικός και αναντικατάστατος όπως και πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και της ομάδας μας. Συνεχίζουμε με αυτό το όραμα, τα δικά μας παιδιά να στελεχώσουν κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα, έχουμε από Κ4 μέχρι και Κ16 και κάποια στιγμή θέλουμε αυτά τα παιδιά να φτάσουν στην πρώτη ομάδα. Ήδη φέτος θα συνεχίσουμε με ακόμα τρεις προσθήκες από την Κ16, οι δύο γίνονται 17αρηδες και ο ένας θα πάρει εμπειρίες στα πόδια του από τις προπονήσεις και τους αγώνες".

- Ένιωσες κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων αδικημένος και αν ναι από ποιον και γιατί;

- "Σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι όπως όλοι μας κάποιες στιγμές νιώθουμε αδικημένοι είτε ισχύει είτε δεν ισχύει. Παρ' όλα αυτά εγώ δεν θα πω ότι κάποιος με έριξε ή ότι πολεμήσανε την ομάδα, αυτό που έχω να πω είναι ότι αρκετοί από αυτούς είναι πλέον δίπλα και είναι πλέον άνθρωποι, οι οποίοι έχουν κάνει 180 μοίρες στροφή και π0λέον λένε τα καλύτερα για μας και τα παιδιά μας. Φυσικά κάθε αρχή ήταν δύσκολη, αλλά πλέον νομίζω ότι περισσότεροι είναι δίπλα μας σε όλη αυτήν την προσπάθεια. Αφού μας είδαν, μας γνώρισαν, αφού καταλάβανε ποιοί είμαστε, ότι είμαστε καλά παιδιά, άνθρωποι του ποδοσφαίρου και ότι είμαστε 100% αληθινοί. Ίσως πήρε λίγο χρόνο για να το καταλάβουν κάποιοι αυτό, παρ' όλα αυτά είμαι χαρούμενος και θεωρώ μεγάλη επιτυχία".

- Θα καταφέρει η Αναγέννηση τη νέα σεζόν να κάνει τη διαφορά ή ίσως και το άλμα για την πρώτη τη τάξει κατηγορία της ΕΠΣΜ ή πρωτίστως θα επιδιώξεις την παραμονή στην κατηγορία;

- "Είμαστε μια ομάδα που έχει βάλει πολύ υψηλούς στόχους και παλεύουμε κάθε μέρα 24 ώρες το 24ωρο γι' αυτό. Έχουμε αφήσει τις οικογένειες μας, όλη η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές και γι΄αυτό στόχος δεν είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος ήρθαμε για να μείνουμε και όχι μόνο. Θέλουμε να μπούμε στα πλέι-οφ και να πάρουμε ότι μας αξίζει και ότι καλύτερο μπορούμε σαν ομάδα. 'Άλλωστε νομίζω αν μη τι άλλο και σαν άνθρωποι και σαν ποδοσφαιριστές το αξίζουμε όλοι μας".

- Ποια η σχέση σου με την υπόλοιπη διοίκηση και αυτής με την τεχνική ηγεσία;

- "Η σχέση μας είναι πλέον αδερφική νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και φαίνεται αυτό ξεκάθαρα το αποτέλεσμα σε όλον τον κόσμο. Είμαστε άνθρωποι που βοηθάει ο ένας τον άλλον και έχουμε όλοι έναν κοινό στόχο το καλό της ομάδας. Πρώτα απ΄όλα είμαστε παιδαγωγοί και παλεύουμε να είμαστε σωστοί εντός και εκτός γηπέδου. Από εκεί και πέρα βέβαια μεγάλος στόχος είναι η ακαδημία, η οποία όσο πάει γίνεται όλο και πιο δυνατή και καλύτερη, αλλά και η πρώτη ομάδα μαζί καταφέραμε μέσω της διοίκησης να βγάλουμε ένα πολύ ωραίο πρόσωπο προς τα έξω και να γνωρίσουμε όλο τον υπόλοιπο κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που μιλάνε τόσο όμορφα για τα πρόσωπα μας. Όσον αφορά για τον προπονητή μας είναι κάτι παραπάνω από αδερφική και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας Ανδρέα Μπατζιλή για τους προσωπικούς του στόχους που παντρεύτηκαν με τους δικούς μας για το όνειρο του η ομάδα να φτάσει πολύ ψηλά αφήνει κι αυτός την οικογένεια του πολλές φορές, πολλές ώρες κάθε μέρα και νομίζω ότι όλο αυτό που ζούμε το χρωστάμε σε ένα απίστευτα μεγάλο κομάτι και στον ίδιο. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι".

- Τι σχέση έχεις με την δημοσιότητα;

- "Δεν θα ήθελα προσωπικά να φαίνομαι πολύ αυτό που θα ήθελα να φαίνεται είναι τα έργα τα δικά μου και όλης της ομάδας και όλης της ακαδημίας. Αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα είναι η ευτυχία και το χαμόγελο των μικρών ποδοσφαιριστών, αλλά και των μεγάλων μας στην πρώτη ομάδα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και η αλήθεια να φαίνεται ότι περισσότερα παιδιά ξεκινάνε τον αθλητισμό. ΆΛλωστε δεν έχω ανάγκη από δημοσιότητα. Ναι σαφώς και με καλούν, αλλά είμαι μια νέα γενιά διοικητική, όπως και αρκετοί άλλοι σαν εμένα που βλέπουν το ποδόσφαιρο λίγο με διαφορετικά μάτια από το παλιό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο".

- Από που αντλείς τη μεγαλύτερη δύναμη και στήριξη;

- "Την μεγαλύτερη στήριξη την είχα και την έχω από την οικογένεια μου όπως είπα, αφήνοντας την πολλές ώρες για το γήπεδο και τους ευχαριστώ παρά πολύ που είναι στην ζωή μου.
Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι που στελεχώνουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία είναι άνθρωποι που τους αισθάνομαι πλέον οικογένεια μου με όσα περάσαμε και περνάμε χρόνια μαζί!
Ο αδερφός μου Τασος κοκκινιδης που είναι στην διοίκηση και είναι διπλα και παρών σε όλα τα θέματα της πρώτης ομάδας σε όλα για να βγαίνει αυτό το υπέροχο αποτελέσμα.
Η κα. Ξενοπουλου Μαρουλα που είναι από την αρχή σε όλο αυτό το εγχείρημα στην θέση του τεχνικού διευθυντή της ομαδος αλλά και την θέση της υπεύθυνης ακαδημιας κανοντας τα πάντα για να έχουν ότι χρειάζονται οι μικροι μας ποδοσφαιριστές αλλά και οι γονείς μας ηγείτο όλη της προσπάθειας. Ο κ. Βαγγελης Γεωργέλης δίπλα μου και στην πρώτη ομάδα αλλά και στην ακαδημια έχοντας έναν δύσκολο ρόλο βοηθώντας όπου χρειαστεί σε όλα τα θέματα αλλά και στα σημαντικά θέματα που αφορούν το νομικό κομμάτι όντας ένας εξαίρετος γνωστος νομικός που μας εχει ο ίδιος 100% ανεβασει με την παρουσία του και με την βοήθεια του.

Ο κ. Ανδρέας Μπατζιλης που είναι ο προπονητής αλλά και ο άνθρωπος που κατάφερε το δυο στα δυο όπως και ο πατέρας όλων των παιδιών της πρώτης ομάδας που πολλοί θα ήταν αυτοί που θα τον ήθελαν στην ομάδα τους, είναι διπλα μας ξεκινώντας μαζί μας από τα μπετά αυτής της προσπάθειας βοηθώντας όχι μόνο σαν προπονητής αλλά και όπου χρειαστεί στην ομάδα μας. Οι προπονητές μας, Παναγιώτης Κουτρώτσιος, Νίκος Νάκος, Κώστας Τουρουμούζης, Χριστόδουλος Χατζημαυρουδής, οι οποίοι εκτός από προπονητές που ξεκίνησαν μαζί μας από το πρώτο λεπτό της ίδρυσης μας δίνοντας σώμα και ψυχή για να φτιάξουν πρώτα ανθρώπους με ήθος και μετά καλούς ποδοσφαιριστές, όντας όλοι πολύ καλοί φίλοι στηρίζοντας όπου χρειαστεί η ομάδα. Ο φροντιστης της ομάδας μας κ. Κώστας Χ. που είναι σε κάθε προπόνηση και αγώνα παρών σε ότι χρειαστεί για την βοήθεια της ομάδας μας πιστός στρατιώτης και εξαίρετος χαρακτήρας.

 Οι γονείς, οι ποδοσφαιριστές αλλά και τα παιδιά της ακαδημιας μας που είναι ότι πολυτιμότερο ειλικρινά έχουμε που κάνουν ότι καλύτερο καθημερινά υπερασπίζοντας όπου σταθούν και όπου βρεθούν με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος το έμβλημα της ομάδας μας που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαμε και όλοι εμείς!!!
Ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Υπάρχουν φυσικά και αρκετοί άλλοι άνθρωποι που συμβάλλουν σε όλη αυτή την καθημερινότητα από πολλές θεσεις και με πολλούς τρόπους που είτε φαίνονται είτε όχι αλλά είναι παρών όποτε χρειαστούν! Η ομάδα μας αποτελείτε από πολλούς πολύ δυνατούς αλλά υπέροχους χαρακτήρες, αποδείξαμε και συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι να δείχνουμε τι είμαστε μέσα και έξω από το γήπεδο!".

 

 

 

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα