wrapper

Οι αμέτρητες ώρες δουλειάς και προετοιμασίας όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλοχωρίου εν ταυτώ με τους αρκετούς εθελοντές και φίλους του σωματείου απέφεραν ένα άρτιο αποτέλεσμα στην εκδήλωση "Καλοχωρίτικα 2017" που διεξήχθη στο γήπεδο του Καλοχωρίου υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, την υποστήριξη του Δήμου Δέλτα και προς τιμήν του συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. "Ηλιαχτίδα", το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το τουρνουά των τμημάτων υποδομής στέφθηκε με αποφαντική επιτυχία, δημιουργώντας παραλλήλως πολλές φιλοδοξίες για αυτό που θα ακολουθήσει την επόμενη χρονιά. Αυτό μάλιστα αποδείχθηκε εμπράκτως, καθώς όλα τα παιχνίδια άρχισαν και ολοκληρώθηκαν στην ώρα τους, όλα τα παιδιά μετά το πέρας των αγώνων παρέλαβαν διπλώματα, νερό, χυμό και διάφορα άλλα υγιεινά σνακ, ενώ στους υπευθύνους των συλλόγων δόθηκαν ένα κύπελλο και αναμνηστικό δίπλωμα σε πολυτελή κορνίζα.

Στο τουρνουά συμμετείχαν με τα τμήματα τους οι εξής σύλλογοι: Art Soccer School, ΠΑΟΚ Κυμίνων-Μαλγάρων, Ιωνικός Ιωνίας, Α.Ο. Λέοντες, Αχιλλέας Τριανδρίας, Ολυμπιακός Κυμίνων, Aetopoula F.C., A.O. Πρωτέας, PAOK Academy, Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων, Α.Ε. Ρετζικίου, Άρης Θεσσαλονίκης, Ομόνοια Σίνδου, Εθνικός Μετεώρων, Μακεδονικός, Μπέμπηδες Ιωνίας, Ακαδημία οι Αετοί/Αναγέννηση Προχώματος, Α.Μ.Σ. Νικόπολη, Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου, Α.Σ. Νεάπολης/Αντρέ Βιειρίνια και φυσικά ο οικοδεσπότης Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου. 

Το erasitexnika.gr ως χορηγός επικοινωνίας έδωσε δυναμικό παρών στο προαναφερθέν τουρνουά με όλο το εξειδικευμένο του συνεργείο (Hideout Productions), ενώ συνομίλησε και με τον υπεύθυνο αυτού και δραστήριο μέλος του σωματείου Δημήτρη Μαρτίνη, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

"Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αλλά και πολύ αγωνία ένα διήμερο τουρνουά τιμώντας βέβαια και την εκκλησία του χωριού μας, τον Άγιο Γεώργιο. Ως διοικητικό συμβούλιο αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές, όλες τις ομάδες και τους υπευθύνους αυτών που συμμετείχαν, ενώ τους περιμένουμε και του χρόνου εδώ μαζί μας να απολαύσουμε ένα ακόμα όμορφο τουρνουά. Επίσης, τιμήσαμε τον σύλλογο γονέων και φίλων Α.Μ.Ε.Α. "Ηλιαχτίδα", ενώ ξεχωριστή στιγμή στο τουρνουά ήταν όταν ένα μέλος του συλλόγου ο μικρός Αλέξανδρος αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας. Γι' αυτό και πάντα στην άκρη του μυαλού μας θα είναι να βοηθήσουμε εκ νέου το πολύτιμο και σημαντικό στην κοινωνία έργο τους. Ακόμα, ευχαριστούμε θερμά την ΕΠΣ Μακεδονίας που ήταν κοντά μας νοερά, αλλά έμπρακτα και τον πρόεδρο της Ένωσης, Βαγγέλη Γραμμένο. Ευχαριστούμε επίσης το Δήμο Δέλτα, το δήμαρχο Ευθύμη Φωτόπουλο, τον Δημήτρη Χαλκίδη (σ.σ. πρόεδρος Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα), τον γιατρό Καΐκη Άγγελο για την προσφορά του το Σάββατο και τον καρδιολόγο Αθανάσιο Βοσνακίδη για την Κυριακή. Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που μας τίμησαν και βοήθησαν επίσης τα μέγιστα για την επιτυχή ολοκλήρωση του τουρνουά, αλλά και το erasitexnika.gr με τους υπόλοιπους χορηγούς επικοινωνίας για την αμέριστη συμπαράσταση".  

Παρακολουθήστε αποσπάσματα από τις εκδηλώσεις και μην ξεχνάτε να αλλάξετε την ανάλυση σε 1080p για καλύτερη ποιότητα εικόνας

 

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Κεστελίδης

Φωτογραφίες: Ιορδάνης Κεστελίδης / Ηλίας Μυλωνάς

Κάμερα: Στράτος Κυριακίδης

Μοντάζ / Παραγωγή: Hideout Productions

 

Προσθήκη σχολίου

Σχετικά Άρθρα